Sothys Oogcontouren

Sothys Oogcontouren
Deze oogcontour behandeling is speciaal ontworpen voor de zone rond de ogen en vervaagt tekens van vermoeidheid en veroudering, donkere kringen, wallen en rimpeltjes.

Hoe is de aanpak?

Het is geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. De producten die gebruikt worden zijn uiteraard oogklinisch getest en zijn derhalve parfum- en kleurstofvrij.

Deze aangename ontspannende behandeling bestaat uit vele producten en massagetechnieken waardoor de cellen een boost van energie en werkstoffen krijgen. De behandeling kan apart en kan ook in combinatie met een andere Sothys gezichtsbehandeling gedaan worden.

Voor een optimaal resultaat neemt u een kuur van 3 behandelingen (1x per week), in 3 weken tijd. Een eenmalige behandeling is ook mooi voor een avondje uit.

Eye contour treatment for tired eyes, wrinkels, puffiness and darkness under eyes. Without parfume and eyeclinical tested. Very pleasant treatment and with massage. A boost for the skincells. Possible as an independent treatment or in combination with another Sothys facial. In cure its once per week, for three weeks.

duur: 30 min
prijs: € 37,00
In combinatie met een gezichtsbehandeling € 32,50.