Over ons

Algemeen

In het pittoreske Landsmeer, tegen Amsterdam-Noord aan, is onze sfeervolle schoonheidssalon Space 4 Beauty Noord op een prachtige locatie gevestigd. Door net dat beetje extra aandacht en kwaliteit te geven voelen jong & oud, man & vrouw, zich hier thuis. Je bent van harte welkom.

Alle schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd in onze professioneel ingerichte salon, zoals gezichts- en lichaamsbehandelingen, manicure, pedicure, massages en harsen (waxing). Het vakmanschap is gegarandeerd door behaalde schoonheidsspecialiste diploma’s, maar vooral door de jarenlange ervaring. Tevens zijn wij lid van de ANBOS. Wij werken met het zeer gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande product Sothys Paris, ook als productverkoop.

Wil je huidverbetering? En wil je verjongende resultaten zien? Het kan met onze geavanceerde Reviderm Microdermabrasie & Ultrasound behandeling. Dit is een zachte en pijnloze anti-aging methode, waarbij door diepte peeling de dode huiddelen versneld verwijderd worden met fijne aluminiumoxyde kristallen. In combinatie met Ultrasound is het effect nog groter. Het levert een soepele en mooie stralende gladde huid op. De behandeling wordt uitgevoerd in onze andere vestiging in de Jordaan.

Verder zijn we al jaren de beste salon op het gebied van brazilian wax en overige harsbehandelingen. Ook voor heren. Wij werken met hars van topkwaliteit, waarmee zelfs de gevoeligste huid geharst kan worden. De hars is vers en niet recyclebaar. Hygiene staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je meer informatie over onze behandelingen, bel gerust 06-38210904.

Ons team

Jeanette

Om een eigen beautycenter te hebben is altijd een droom geweest voor Jeanette. Deze droom is in 2007 werkelijkheid geworden met het openen van Space 4 Beauty. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure timmert ze al jaren op de weg om van Space 4 Beauty één van de beste schoonheidssalons van Amsterdam te maken. En hoe! De salon kent alleen maar tevreden klanten, die graag terugkomen omdat ze merken dat ze zeer vakkundig geholpen worden. Daarnaast heeft Jeanette service gerichtheid hoog in haar vaandel staan en zorgt ze altijd voor een goede sfeer, zodat iedereen, jong en oud, man of vrouw, zich thuis voelt in de salon. Verder heeft Jeanette in 2009 een tweede vestiging geopend in hartje Amsterdam, middenin de Jordaan.